Rólunk

Eszter

Budapesten születtem és nőttem fel. Közgazdász végzettséggel leginkább asszisztensként dolgoztam, de 2010-ben úgy alakult az életem/életünk Magyarországon, hogy párommal együtt az osztrák letelepedés mellett tettük le végül a voksunkat. 2010 óta élünk Ausztriában és 2012 óta Bécsben.

Tirolban gyenge német nyelvtudásom miatt szobalányként, majd eladóként tudtam dolgozni. Hosszú és küzdelmes út után Bécsben sikerült visszakerülnöm irodai állásba, majd a vállalkozói életbe és hiszek benne, hogy utam itt nem ér véget. Sőt! 🙂

A blogíráson már évek óta gondolkodtam, de csak 2015-ben határoztam el igazán, hogy nekikezdek. Mindig is éreztem, hogy több van bennem, mint amit asszisztensként, vagy más pozíciókban adni tudtam. Nem tudom, mit hoz a jövő, de abban biztos vagyok, hogy az álmaimhoz mindig is ragaszkodni fogok. Másokat is erre biztatok, mert szerintem MINDIG van kiút, csak meg kell találni.

Gábor

Hamarosan… 🙂

2 thoughts on “Rólunk

 1. Kedves Eszter!
  Biztosan nem én vagyok az első, aki segítséget kér Tőled. Az ERASMUS+ program keretében középiskolás diákokkal Bécsben töltenénk kb. 3 hetet. Ők szociális intézményekben dolgoznak majd. Bécsi ételfutár cég elérhetőségét keresem, akitől árajánlatot kérhetek a pályázat megírásához. Természetesen tőlük rendelnénk ételt amennyiben nyer a pályázat. Nagyon köszönöm a segítséget.

  Üdv:
  Tóth Kata

  • Kedves Kata!

   Egyrészt tudok egy magyar hátterű ételszállító cégről, akiket ezen a címen érhet el: http://www.viennafood.at/
   Róluk jókat mondtak itt-ott fórumokon, ezért merem megemlíteni. Ami még szóba jöhet talán, az a Teletál Ételfutár (https://www.teletal.hu/). Az egyik futárjuk azt írta egy Facebook csoportban, hogy Bécsbe is kiviszi az ételt. Szerintem érdemes náluk is érdeklődni. Hátha sikerül valamit megoldaniuk. 🙂

   A többi ételházhozszállítóval sajnos nincs tapasztalatom, így nem tudom őket jó szívvel ajánlani.

   Sok szerencsét kívánok az ügyintézéshez! Ha bármi egyéb kérdésed lenne írj nyugodtan, szívesen segítek! 🙂
   További szép napot! 🙂

   Üdvözlettel:
   Takács Eszter

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.